Ring oss på 011-17 43 22 eller skriv ett mail till info@skarphagenscykel.se

STÅLHÄSTEN CYKLAR MED 50-TAL STIL

 

 

PRIMA ELCYKEL

Något så ovanligt som en stilig elcykel. Stark och tyst motor som med ett rejält batteri hjälper dig upp i fart. Kontrollerad av en regnsäker färgdisplay som ger dig all information som du behöver. 3 integrerade växlar från Shimano, fotbroms bak och hydraulisk skrivbroms fram för extra bra nyp. Levereras komplett med korg i rostfritt stål, bakpakethållare, ramlås och belysning.
Finns i olika färger.

Pris: 14 995kr

 

STÅLHÄSTEN DAM

Grön och skön! Vacker gammelgrön ram, honungsfärgad lädersadel, bruna sydda handtag och klassisk design. Stilig som få. Stålram, aluminiumskärmar, stora lättrullade 28″ hjul, handbroms och fotbroms. Precis som det ska vara. Dessutom med 3 växlar som gör det lite lättare att trampa upp för backen eller susa fram på flacken.
Cykeln på bilden (gröna) är extra utrustad.
Finns i olika färger.

Pris: 4 895kr

STÅLHÄSTEN HERR

Så klassiskt det kan bli. En herrcykel med mattsvart ram, lädersadel, bruna sydda handtag och stilren design.  Stilig som få med en ram av hederligt stål, stora lättrullade 28" hjul och fotbroms. Precis som det ska vara.Stålhästen svart går att få med eller utan växlar, beroende på hur bråttom du har.
Finns i olika färger

Pris: 4895kr

BIZ SVART

20"/24" hjul för att passa så många kroppslängder som möjligt. Minimalt med underhåll tack vare kapslat växelsystem (3-växlad Shimano Nexus), trumbroms fram och fotbroms bak och punkteringsskyddade däck.Den synnerligen praktiska frampakethållaren följer med av bara farten, precis som fram och baklampa. Önskar du din egen logga på Biz går det utmärkt, vi byter bara skylten i så fall. 
utmärkt för företag.

Pris: 6 495kr

Följ oss i sociala medier!