Ring oss på 011-17 43 22 eller skriv ett mail till info@skarphagenscykel.se

SVERIGES MEST SÅLDA LÅDCYKEL!

 

Lådcykel med elektrisk hjälpmotor från Bafang och Hydralisk bakbroms. Ett smidigt transportmedel för familjer, företag eller dagis, med plats för upp till 4 barn.

Önskas mer plats för t.ex. varutransporter, går sittbänkarna enkelt att fälla upp. En av bänkarna fungerar dessutom som smart, låsbar förvaringslåda.

Elmotorn drivs av vårt rejäla standardbatteri 13Ah(LG-celler). Det gör ansträngningen vid backar, motvind eller tung last minimal. Valet av assistans-nivå görs med ett enkelt knapptryck. Batteriet laddar du enkelt i ett vanligt vägguttag.

Inkluderar;  belysning fram och bak samt säkerhetsbälte för 4 barn.

(Ramlås på bilden ingår ej)

Pris: 24 195kr ( ingår frakt och montering )

Köp gärna till tillbehör såsom kapell, cover för att skydda hela cykeln vid förvaring, larm för extra stöldskydd eller dynor för att barn ska sitta lite skönare i lådan.

Denna lådcykel med elektrisk hjälpmotor från Bafang och plats för upp till sex barn är ett smart transportmedel för familjer, företag eller dagis. Nu med hydrauliska bromsar fram och bak.

Varje barn sitter tryggt fast med rejäla trepunktsbälten. Barnen hoppar själva in genom den öppningsbara fronten.

Elmotorn drivs av vårt rejäla standardbatteri 13Ah (LG-celler). Det gör ansträngningen vid backar, motvind eller tung last minimal. Valet av assistans-nivå görs med ett enkelt knapptryck. Batteriet laddar du enkelt i ett vanligt vägguttag.

Inkluderar; regnkapell,  belysning fram och bak samt säkerhetsbälte för 6 barn.

Pris: 31 195kr ( ingår frakt och montering )

Följ oss i sociala medier!